Ilse komt met nieuws naar smaak

Ilse komt met nieuws naar smaak

Ilse Media lanceert een site waar gebruikers met nieuws van weblogs, startpaginadochters en Nu.nl naar eigen voorkeur een nieuwspagina kunnen samenstellen met onder meer regionaal-, vak en algemeen nieuws. Dat vertelde gisteren Startpagina.nl- en Nu.nl-baas Bert Wiggers tijdens een bijeenkomst van internetjournalisten van de NVJ. De bijeenkomst ging over de praktijk van multimedia (via: edwin).


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • En de link? Via bron naar Edwin, via Edwin naar Planet, via Planet naar NVJ... Maar goed. Blijkbaar komt het onder Paginanieuws.nl te hangen.

  geplaatst op
 • Paginanieuws is net vorige week qua layout vernieuwd, maar er zijn nog steeds geen nieuwe opties sinds de start lange tijd geleden. Ik neem aan dat ilse www.nieuwstijger.nl gaat kopieren, of een van die andere sites. Of gaat het alleen maar om bronnen die ilse sites zelf aanleveren?

  geplaatst op
 • Heb ook het vermoeden dat het gewoon om paginanieuws gaat, een concept dat reeds in december is gelanceerd.

  geplaatst op
 • De site www.paginanieuws.nl is sinds 15 augustus 2004 online (in bèta stond er op het feedbackformulier).

  Nieuwstijger is pas in december als domeinnaam geregistreerd, en aapt qua layout het hele Startpagina-concept na. Nieuwe naam wordt dus www-nieuwsaapje? :-)

  Wel grappig dat ilse media zo lowprofile met deze nieuws-op-maat omgaat. Dit is pas het eerste persbericht. Voorzichtigheid?

  geplaatst op
 • Ilse Media zou toch niet toevallig dit bericht als prikkel nodig hebben gehad om een persbericht naar buiten te doen? ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.