• Mobile
    wordt gesponsord door

Illegaal kopieren van muziek en video niet te stoppen

Illegaal kopieren van muziek en video niet te stoppen

Illegaal kopieren van muziek en video niet te stoppen

36 miljoen Amerikanen - 27% van de internetgebruikers - zegt muziek of videobestanden via internet te downloaden. Ongeveer de helft daarvan maakt daarbij gebruik van andere bronnen dan de traditionele p2p-netwerken of betaalde diensten om bestanden uit te wisselen. 19% van de downloaders kopieert bestanden van iPod- of mp3-spelers en maar liefst 28% van de downloaders verkrijgt de bestanden via email of instant message.

Dit zijn enkele van de resultaten uit een recent onderzoek van Pew Internet & American Life Project waaruit duidelijk wordt dat illegaal kopieren van muziek- en videobestanden niet is te stoppen.

Lees ook:
Auteursrecht is achterhaald concept


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • En dan hebben ze het nog niet eens over usenet, vaak de bron van nieuwe releases waar een onmetelijke hoeveelheid muziek, films en games te downloaden zijn.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.