iJeans, een jeans voor iPod-bezitters

iJeans, een jeans voor iPod-bezitters
,

iJeans, een jeans voor iPod-bezittersBinnenkort zullen technologie en mode door een deur gaan. Aankomende herfst gaat Levi Jeans een jeans op de markt brengen dat iPod-bezitters als doelgroep heeft, zo meldt MacDailyNews.

De broek zal een speciale zak voor de iPod hebben, waardoor de iPod onzichtbaar gedragen kan worden. De iPod kan er wel makkelijk uitgehaald worden om even op het schermpje te kunnen kijken zonder dat de draden losraken. Een speciale externe joystick moet het bedienen van de iPod vergemakkelijken en de bedrading zit in de jeans verwerkt zodat er geen breuken meer ontstaan en het efficient weggewerkt wordt.

Helaas zijn er op dit moment nog geen foto’s beschikbaar, want ik vraag me af in hoeverre ze functionaliteit en mode in een product kunnen verwerken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.