iJeans, een jeans voor iPod-bezitters

11 januari 2006, 14:00

iJeans, een jeans voor iPod-bezittersBinnenkort zullen technologie en mode door een deur gaan. Aankomende herfst gaat Levi Jeans een jeans op de markt brengen dat iPod-bezitters als doelgroep heeft, zo meldt MacDailyNews.

De broek zal een speciale zak voor de iPod hebben, waardoor de iPod onzichtbaar gedragen kan worden. De iPod kan er wel makkelijk uitgehaald worden om even op het schermpje te kunnen kijken zonder dat de draden losraken. Een speciale externe joystick moet het bedienen van de iPod vergemakkelijken en de bedrading zit in de jeans verwerkt zodat er geen breuken meer ontstaan en het efficient weggewerkt wordt.

Helaas zijn er op dit moment nog geen foto’s beschikbaar, want ik vraag me af in hoeverre ze functionaliteit en mode in een product kunnen verwerken.

Peter Garama volgt aan de Universiteit van Tilburg de masteropleiding Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. Daarvoor heeft hij aan Avans Hogeschool te Breda bedrijfskundige informatica gestudeerd. Hij verdiept zich sinds een aantal jaren in interactieve media. Naast zijn studie neemt Peter deel aan het bestuur van Generation Next, een vereniging voor studenten en young professionals die zich vanuit hun studie en/of werk actief bezig houden met interactieve media.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Maikel

    simpel

    check de fat controller van O’Neill!

    dit is een wintersporthandschoen met iPod bediening


    12 januari 2006 om 12:04

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!