Humo liegt! character blog

Humo liegt! character blog
,

Humo liegt! character blogHumo’s huidige zogenaamde anti-campagne, waarin een character blog centraal staat, slaat heel erg aan in Belgi?. Dirk Debeys, een zogenaamd misnoegde ‘enqueteur’ heeft namelijk een eigen weblog geopend : Humo liegt!

En dit naar aanleiding van de “bedrieglijke jongeren-enqu?te van het extreem-linkse weekblad Humo”, aldus Debeys.

De character blog bevat enkele filmpjes die moeten bewijzen dat de jeugd niet deugt : “Die profiterende mee?ters doen niets anders dan leeghangen, mekaar aflikken, drugs slikken en geld pikken.”, zegt Debeys verder op zijn blog.

Regelmatig worden er nieuwe filmpjes ‘gepost’. Humo’s jongeren-enquete verschijnt immers in 4 delen verspreid over evenveel weken.

De bezoeker kan zich inschrijven op een mailing list en zijn reactie kwijt op een open forum (jammer genoeg kan je niet apart reageren op de video-posts zelf zoals op een echte blog). Je kan er tevens een grappige ketting-mail versturen.

Het agentschap, de Mortierbrigade (geleid door de zoon van ex-hoofdredacteur Guy Mortier), heeft hiermee volgens mij de eerste en meteen ook een geslaagde character blog in Belgi? opgezet.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Helemaal goed. En daarom is Humo dus al jaren het beste tijdschrift van Nederland.

  geplaatst op
 • ha, Beau!

  geplaatst op
 • Ik woon in Belgie en waar ik in NL nooit weekbladen las, is de Humo niet meer weg te denken. Wordt de Humo ook veel verkocht in NL? Gezien het toch sterk Belgie georienteerd is?

  Aan de andere kant wel een luchtje van vriendjespolitiek, als de zoon van voormalig redakteur Guy Mortier dit mag doen. Aan de andere kant, Mortier is een grappige, sympathieke vent die ook bekend is van de betere grappige programma's van de belgische TV (Alles kan beter!! Herhalingen iedere zondag op TV1) dus dan zie je dat al gauw door de vingers.

  geplaatst op
 • Ze worden steeds vunziger die Humo-filmpjes. Deze keer over vieze meisjes die aan mekaars spleet zitten likken en dildo's in hun gat steken. En dat in Belgie!

  Met dank aan Clo Willaerts voor de tip!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.