Honda commercial wint opnieuw

Honda commercial wint opnieuw

Honda commercial wint ANDY-award

Honda heeft voor de tweede maal een ANDY-award gewonnen. Vorig jaar behaalde Honda met deze prachtige commercial (auto-onderdelen) ook al de award voor ‘the most brilliant work of the year’.

Met de commercial van de campagne Hate something, change something won Honda opnieuw de award voor ‘the most brilliant work of the year’. Al eerder won dezelfde commercial the Award voor ‘the Best Television Commercial for the year’ bij de British Television Advertising Awards.

Een award winnen is een mooie prestatie, maar voor de tweede maal de award voor ‘the most brilliant work of the year’ binnenhalen is bijzonder knap.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Sterke executie van het jaren 80 MS-DOS spel "The Incredible Machine" (TIM) in de commercial van vorig jaar. Wellicht is het er zelfs door geïnspireerd!

  Met behulp van het strategisch plaatsen van wippen, transportbanden, ventilatoren, windmolens, touw en diverse andere attributen, was het de bedoeling om met slechts één actuator het doel te bereiken. Dit doel was dan bijvoorbeeld een kaars rechts op het scerm uitblazen terwijl de actuator een vallende bowlingbal links op het scherm was.

  Het spel is voor zover mij bekend helaas niet meer verkrijgbaar en de versie die ik heb, werkt enkel op een oude MS-DOS 486 PC...

  Over de reclame: Heel subtiel toch producteigenschappen communiceren. Inderdaad "petje af" en de prijs is zeker verdiend!

  geplaatst op
 • Ook de nieuwste commercial van honda is uniek, geen auto te zien en geen woord dat daar direct aan refereert....

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.