Hoe verovert Duncan Stutterheim de wereld met feesten en muziek?

15 april 2013, 13:59

Duncan Stutterheim was op zijn 20e mede-oprichter van ID&T. Het bedrijf organiseert nu zo'n 60 dancefeesten per jaar in 17 landen. Onlangs nam het Amerikaanse SFX, onderdeel van LiveNation, 75% van de aandelen ID&T over voor naar verluid zo'n 100 miljoen euro, een bedrag dat volgens Stutterheim “in de buurt komt van 'wat de gek ervoor geeft'.”

Tijdens de Week van de Ondernemer sprak ik met hem over de samenhang tussen live-events en andere media, over zijn nieuwste project, nl. de Shell-toren in Amsterdam-Noord waarin o.a. een panorama-draaibar, een club, een restaurant en een hotel komen en over de balans tussen werk en privéleven.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Andrew

  Beetje matige audio maar het blijft een mooi gesprek, respect voor Duncan!


  17 april 2013 om 13:28
  Ravelation…

  Kapstokken.. ! 1992


  31 oktober 2013 om 14:19

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!