Hijgers en stalkers krijgen het lastig

29 juni 2004, 12:29

Wie al eens ongewenste telefoontjes krijgt, kan zich vanaf nu behelpen met de Telepathic 110. Dat is een toestel dat uw telefoongesprekken filtert: “Afgelopen met Hijgers, zwijgers en dreigers”, zegt Wil Peters van het bedrijf EnoCent.

Dat bedrijf ontwikkelde het Telepathic 110-toestel en brengt het op de markt. Het ding laat je toe allerhande ongewenste nummers te blokkeren: voor de ongeliefde beller lijkt het net alsof U niet thuis bent. Met ??n druk op de knop wordt iemand voorgoed geblokkeerd. De telepathic110 kan 30 nummers blokkeren inclusief anonieme bellers en zelfs alle gesprekken vanuit 2 regio?s met een bepaald netnummer. De laatste 12 gesprekken worden geregistreerd met tijd en datum.

Omgekeerd kan u nummers ook uitsluiten. Wilt u bijvoorbeeld niet dat uw puberzoon naar dure sekslijnen belt of dat uw dochter al haar vriendinnen op de gsm belt, dan kan u dat ook verhinderen. Gewoon de kengetallen blokkeren en klaar is kees.

Verder laat de Telepathic 110 u toe om uw inkomende gesprekken in categorie?n te verdelen en ze gedeeltelijk te blokkeren. Dan bent u bijvoorbeeld tussen tien uur ‘s avonds en acht uur ‘s morgens enkel bereikbaar voor familie, op de overige uren van de dag kunnen ook collega’s of wildvreemden u bereiken.

De installatie van het toestel is eenvoudig: u verbindt uw telefoon via een gewone telefoonkabel met de Telepathic 110. Die verbindt u dan via hetzelfde type kabel met uw telefoonaansluiting.

Bron:

Persbericht Enocent

Zie verder:

http://www.telepathic.nl

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!