Het nieuwe AD op 212Amsterdam

13 september 2005, 06:11

Op dit moment zijn er bijna 1000 212-ers bij 212Amsterdam. Dat betekent niet alleen druk bezochte bijeenkomsten maar ook een groep mensen die in de praktijk weten hoe internet kan worden ingezet in de marketingmix. Vanavond is er in Felix Meritis weer een bijeenkomst. Het start om 19:30.

Locatie: Felixmeritis, Keizersgracht 324 Amsterdam

Tijd: Zaal open 19.00, aanvang presentatie 19.30, bar open 21.00

Route: kaart

Drank: Gratis met dank aan TAPPS.nl

Capaciteit: 120 personen, dus wees niet te laat!

Iedereen die zich ooit bij 212Amsterdam heeft ingeschreven, is welkom.

Vorige week heeft 212Amsterdam de 212Update ge?ntroduceerd, vanavond introduceert 212Amsterdam weer een nieuw element om de interactie tussen online marketeers te bevorderen. Tot vanavond, 19:30 in Felix Meritis te Amsterdam.

Details vind je op 212amsterdam.nl.

Na een korte werkperiode in het digitale TV landschap in Engeland, aan de slag gegaan bij Lastminute.com en aan haar introductie in de Nederlandse markt meegewerkt. Na 4 jaar als mediaspecialist te hebben gefungeerd bij .bone advertising, ben ik samen met oud-collega Paul Eikelenboom begonnen aan een nieuw avontuur; fris idee. fris idee is een full-service interactief bureau (creatie & media) met een specialisme in video-producties. Mijn persoonlijke specialisatie is het online medialandschap. Met name een strategische benadering, maar ook overlappend met planning & buying. Daarnaast verantwoordelijk voor de nieuwste trends in interactieve marketing, zowel vanuit een technisch oogpunt als theoretisch kader. Ten slotte initiator van en betrokken bij de organisatie van 212Amsterdam.nl

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!