Help jij VR groot maken? Stuur je idee in en win! #adv

4 mei 2016, 13:27

Virtual reality is hot. Dankzij betaalbare devices, gebruiksgemak en een opkomend ecosysteem, inclusief 360-gradencamera’s die betaalbaar zijn voor consumenten, komt VR beschikbaar voor iedereen. Maar de mogelijkheden zijn nog grotendeels onontgonnen: wat kunnen we ermee op scholen, in ziekenhuizen? Daarom daagt Samsung jou uit om, in aanloop naar Startup Fest Europe, met jouw ideeën te komen!

Alle startups, developers en creatieven worden opgeroepen hun ideeën in te sturen. Doe dat wel vóór 11 mei a.s. Een deskundige jury zal alle inzendingen beoordelen en selecteert de 10 beste ideeën. Het publiek bepaalt vervolgens welke 3 ideeën mogen worden gepitcht tijdens Startup Fest Europe op 26 mei a.s.

Het idee dat als winnaar uit die pitch komt, zal worden doorontwikkeld tot een concreet product, waarbij Samsung helpt het idee uit te werken tot een pilot voor de Nederlandse markt – en wie weet welke landen daarna volgen.

Alle finalisten krijgen sowieso een Samsung Gear VR en een Samsung Gear 360 VR-camera. Het winnende team krijgt bovendien een Samsung Galaxy S7 Edge.

De jury

De jury bestaat uit:

  • Winston Gerschtanowitz – CCO, Talpa Media
  • Alfred Levi – senior vice president marketing & media, Ahold
  • Menno van den Berg – corporate vice president (verantwoordelijk voor de mobiele divisie), Samsung Electronics Benelux
  • Jim Stolze – Coördinator, Startup Fest Europe

Meedoen

Heb je een goed idee hoe virtual reality écht waarde toevoegt? Stuur dan zo snel mogelijk je idee in – of in ieder geval vóór 11 mei.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!