Grootste reclame object ooit langs snelweg

4 maart 2003, 06:10

Gezien? Reclame-uiting Sky Radio van ruim 700 vierkante meter langs A12.

Sky Radio 100.7 FM heeft als eerste adverteerder de beschikking over het grootste reclame object ooit langs de Nederlandse snelwegen. Gedurende de hele maand maart hangt de Sky Radio uiting zeer opvallend langs de drukke snelweg A12 ter hoogte van Waddinxveen.

Het megadoek, Swank genoemd, is maar liefst 91,6 meter lang en bijna 8 meter hoog. De totale oppervlakte van het doek bedraagt 728 m2 en het wordt ?s avonds verlicht door 18.000 Watt licht. De Swank is daarmee het grootste reclame object ooit langs een snelweg, dat

ook ?s avonds goed te zien is. Dagelijks komen er ongeveer 155.000 automobilisten langs de enorme reclame uiting van Sky Radio.

Marc Antonioli, Communicatie & Promotie Manager: ?Deze reclame uiting kun je als automobilist gewoonweg niet missen en past prima bij Sky Radio. We zijn nu niet alleen de grootste in de auto op de weg, maar ook langs de weg. De opvallendheid is zo groot, dat Sky Radio zeker op het netvlies blijft staan bij de automobilisten, die er langs rijden?.

De extreem grote Swank wordt ge?xploiteerd door MegaMedium, een outdoor exploitant gespecialiseerd in megagrote reclamedoeken.

Bron:

http://www.perssupport.anp.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!