Grootste reclame object ooit langs snelweg

Grootste reclame object ooit langs snelweg

Gezien? Reclame-uiting Sky Radio van ruim 700 vierkante meter langs A12.

Sky Radio 100.7 FM heeft als eerste adverteerder de beschikking over het grootste reclame object ooit langs de Nederlandse snelwegen. Gedurende de hele maand maart hangt de Sky Radio uiting zeer opvallend langs de drukke snelweg A12 ter hoogte van Waddinxveen. 
 
Het megadoek, Swank genoemd, is maar liefst 91,6 meter lang en bijna 8 meter hoog. De totale oppervlakte van het doek bedraagt 728 m2 en het wordt ?s avonds verlicht door 18.000 Watt licht. De Swank is daarmee het grootste reclame object ooit langs een snelweg, dat  
ook ?s avonds goed te zien is. Dagelijks komen er ongeveer 155.000 automobilisten langs de enorme reclame uiting van Sky Radio. 
 
Marc Antonioli, Communicatie & Promotie Manager: ?Deze reclame uiting kun je als automobilist gewoonweg niet missen en past prima bij Sky Radio. We zijn nu niet alleen de grootste in de auto op de weg, maar ook langs de weg. De opvallendheid is zo groot, dat Sky Radio zeker op het netvlies blijft staan bij de automobilisten, die er langs rijden?. 
 
De extreem grote Swank wordt ge?xploiteerd door MegaMedium, een outdoor exploitant gespecialiseerd in megagrote reclamedoeken.

Bron:
http://www.perssupport.anp.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.