Green Valley wil plaats in gezondheidszorg

24 januari 2003, 11:07

Internetsoftwareleverancier Green Valley krijgt een kapitaalinjectie van bijna een half miljoen euro. Daarmee wil de Delftse firma grond aan de voet krijgen in de gezondheidszorg.

Green Valley levert het content- en kennismanagementsysteem Discovery Server R4. De firma boekt er vooral succes mee bij gemeenten die op zoek zijn naar frontoffice-oplossingen voor intranet- en webportalen.

Om te kunnen blijven groeien, wil het softwarebedrijf met wederverkopers in zee en kijkt het naar andere markten, zoals de gezondheidszorg. Samen met de Groningse webbouwer The Missing Link Company gaat Green Valley deze markt bewerken.

Hiervoor en om het ontwikkelteam te kunnen uitbreiden zocht de firma nieuw kapitaal en klopte het aan bij Mees Pierson. Die verwees door naar participatiemaatschappij Synergia en Tri-Art (een groepje informal investors). Investeerders zijn duidelijk voorzichtiger zijn geworden want pas na negen maanden onderhandelen kwam voor Green Valley bijna een half miljoen euro beschikbaar

Kijk voor een uitgebreid artikel in de Computable van 24 januari 2003.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!