Gratis studentenkamers aangeboden

10 augustus 2003, 18:16

Ook dit jaar geeft Radio 538 in samenwerking met Rabobank vier studentenkamers weg. Vanaf 9 augustus kunnen studenten zich aanmelden via radio538.nl.

Iedere vrijdagavond in september barst de strijd los om ??n van de vier kamers in een stad naar keuze te bemachtigen. Live vanuit een studentenkroeg in vier verschillende studentensteden presenteren Niels Hoogland en Froukje de Both hun radioprogramma. Daarin wordt de tegenprestatie door de deelnemende studenten ten uitvoer gebracht en gestreden om de sleutels van de studentenkamers. Radio 538 betaalt een jaar lang de huur en daarnaast krijgt de student van de Rabobank een woonverzekering en een extra maand studiebeurs.

Eerder deze week maakte de Studentenvakbond LSVb bekend dat de woningnood onder studenten tot schandalig hoge huurprijzen van studentenkamers in de grote steden leidt. Met de Radio 538 Rabobank Studentenkameractie spelen we in op de al jaren groeiende woningnood onder de studenten?, aldus Niels Hoogland. Froukje de Both vult aan: ?We geven maar liefst vier kamers weg. Vooral nu de introductieweken in volle gang zijn willen we alle studenten een hart onder de riem steken en helpen bij het vinden van woonruimte?.

Van alle inzendingen wordt een selectie gemaakt van kandidaten die tegen elkaar moeten strijden. Tijdens hun vrijdagavond-uitzendingen tussen 18.00 en 21.00 uur doen Niels Hoogland en Froukje de Both live verslag van de strijd en de overhandiging van de sleutels van de studentenkamer. Diverse bekende live-bands zorgen iedere week voor het feestgedruis in de kroeg, waarbij alle studenten welkom zijn om deze avond mee te maken.

Bron:

http://www.perssupport.anp.nl/

Zie ook:

http://www.radio538.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!