Google promoot FireFox

Google promoot FireFox
, Carl Mangold

Google zet de aanval in op Microsoft’s Internet Explorer, door webmasters $1 te geven voor elke FireFox download die ze initi?ren. De uitbetalingen verlopen via hun AdSense accounts, de te downloaden FireFox versie is met Google’s toolbar uitgerust.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 8 reacties op dit artikel

 • Helaas geld deze promotie via AdSense enkel voor mensen die in amerika wonen. Wij kunnen dit dus vooralsnog niet promoten....

  geplaatst op
 • @ Carl: "up top 1$" .. er moet natuurlijk wel de versie gedownload worden waar de Google toolbar in verwerkt zit. En zoals Noedie zegt inderdaad alleen voor Amerikanen.

  geplaatst op
 • Ik heb deze actie nog niet in mijn Adsense account aan mogen treffen.

  geplaatst op
 • Ik keek ook vergeefs in mijn account, maar alleen voor de VS dus. Hoop dat Europa snel volgt - ik kheb nog wel een paar kennissen en familieleden die ik nog moet overhalen firefox te nemen (of ik installeer het snel als ik bij hen op bezoek ga en 'even mijn e-mail check, om vervolgens internet explorer in de prullenbak te gooien en er firefox voor in de plaats te zetten).

  geplaatst op
 • @ Berry,
  Als je het IE icoontje vervolgens naar FF laat verwijzen hebben ze het waarschijnlijk nooit door ;-)

  geplaatst op
 • De reacties gaan een beetje voorbij aan de kern van het nieuws: Explorer is gratis en nu kun je dus zo'n 80 cent krijgen voor de installatie van Firefox. Dat is wel een interessante ontwikkeling, want wat wordt de volgende stap van MS? En wat ik persoonlijker nog interessanter vind: komt hier ooit nog een derde partij tussen? Of rijden mijn kinderen straks allemaal in een Ford over het web?

  geplaatst op
 • @Tinus: Als je een Nederlands Adsense-account hebt, dan zie je de Firefox-promo inderdaad nergens omdat het alleen voor de Amerikaanse markt is. Binnenkort wordt het misschien ook internationaal gepromoot. De Firefox-promo is trouwens onderdeel van het nieuwe affiliate-programma van Adsense. Je kan nu met AdSense extra geld verdienen als anderen zich via jouw website voor Adsense aanmelden. In je account zit een extra tabblad "verwijzigingen" en daar kan je o.a. de banners vinden.

  geplaatst op
 • Zeer goede actie! Helaas momenteel enkel nog in Amerika tegen vergoeding. Doch het idee om 's werelds slechtse browser (IE voor de leken) de wereld uit te krijgen vind ik voldoende motiverend om reeds mee te werken.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.