Google: “Gebruikers dienen zich te registreren”

10 februari 2005, 15:34

De kans is groot dat Google delen van zijn dienstverlening alleen toegankelijk maakt voor geregistreerde gebruikers. Dit bleek uit overleg tussen het bedrijf en beursanalisten. CEO Eric Schmidt liet weten dat gebruikers persoonlijke informatie zullen moeten geven om bepaalde producten en diensten te kunnen gebruiken. De persoonsgegevens zouden het bedrijf helpen om meer nuttige verbeteringen aan te brengen. Schmidt noemde geen termijn waarop de registratie zou aanvangen.

In hetzelfde overleg werd overigens duidelijk dat veel Google-diensten, waaronder Google News, waarschijnlijk nog jarenlang in “beta”-stadium blijven verkeren. Dit omdat het bedrijf verwacht nog aanzienlijke verbeteringen er in aan te brengen.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Arnout Veenman

    “In hetzelfde overleg werd overigens duidelijk dat veel Google-diensten, waaronder Google News, waarschijnlijk nog jarenlang in “beta”-stadium blijven verkeren”

    Volgens mij is de daadwerkelijke reden van het officieel in “beta”-stadium blijven van de diensten dat op die manier de DMCA wetgeving in de VS wordt omzeilt.


    10 februari 2005 om 18:27

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!