Google: “Gebruikers dienen zich te registreren”

Google: “Gebruikers dienen zich te registreren”
, Dimmle
@andersfloor

De kans is groot dat Google delen van zijn dienstverlening alleen toegankelijk maakt voor geregistreerde gebruikers. Dit bleek uit overleg tussen het bedrijf en beursanalisten. CEO Eric Schmidt liet weten dat gebruikers persoonlijke informatie zullen moeten geven om bepaalde producten en diensten te kunnen gebruiken. De persoonsgegevens zouden het bedrijf helpen om meer nuttige verbeteringen aan te brengen. Schmidt noemde geen termijn waarop de registratie zou aanvangen.

In hetzelfde overleg werd overigens duidelijk dat veel Google-diensten, waaronder Google News, waarschijnlijk nog jarenlang in “beta”-stadium blijven verkeren. Dit omdat het bedrijf verwacht nog aanzienlijke verbeteringen er in aan te brengen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • "In hetzelfde overleg werd overigens duidelijk dat veel Google-diensten, waaronder Google News, waarschijnlijk nog jarenlang in "beta"-stadium blijven verkeren"

    Volgens mij is de daadwerkelijke reden van het officieel in "beta"-stadium blijven van de diensten dat op die manier de DMCA wetgeving in de VS wordt omzeilt.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.