Girls want to have fun

25 november 2003, 05:47

Vrouwen – zeker boven de 30 – krijgen er langzamerhand genoeg van. Ze willen geen superwoman meer zijn: beter dan mannen in het werk, even goed als hun moeders in het gezin en tussendoor super als minnares. Het wordt allemaal wat veel. Vrouwen willen, eigenlijk in alle leeftijdsgroepen, vooral meer fun. Ze verdienen meer en willen meer.

De verwachting is dat vrouwen over vijf jaar 2000 miljard uitgeven. Ze geven meer geld uit voor zichzelf, zeker zolang ze nog geen kinderen hebben, maar ook daarna.

Wat vinden vrouwen belangrijk?

Er goed uitzien en jezelf verwennen. Ook willen vrouwen meer tijd. Jongere vrouwen zijn iets meer bezig met fun en vriendschappen. Zijn de kinderen het huis uit, dan vinden vrouwen actief zijn en levenslust wat belangrijker. Vrouwen geven veel geld uit aan mode en schoonheid. Ze besteden steeds meer aan zichzelf verwennen – onder meer in de vorm van alcohol.

Bron:

http://www.datamonitor.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!