Girls want to have fun

Girls want to have fun

Vrouwen - zeker boven de 30 - krijgen er langzamerhand genoeg van. Ze willen geen superwoman meer zijn: beter dan mannen in het werk, even goed als hun moeders in het gezin en tussendoor super als minnares. Het wordt allemaal wat veel. Vrouwen willen, eigenlijk in alle leeftijdsgroepen, vooral meer fun. Ze verdienen meer en willen meer.

De verwachting is dat vrouwen over vijf jaar 2000 miljard uitgeven. Ze geven meer geld uit voor zichzelf, zeker zolang ze nog geen kinderen hebben, maar ook daarna.

Wat vinden vrouwen belangrijk?
Er goed uitzien en jezelf verwennen. Ook willen vrouwen meer tijd. Jongere vrouwen zijn iets meer bezig met fun en vriendschappen. Zijn de kinderen het huis uit, dan vinden vrouwen actief zijn en levenslust wat belangrijker. Vrouwen geven veel geld uit aan mode en schoonheid. Ze besteden steeds meer aan zichzelf verwennen - onder meer in de vorm van alcohol.

Bron:
http://www.datamonitor.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.