Gezocht: spreker voor Emerce seminar

Gezocht: spreker voor Emerce seminar
,

Donderdag 16 februari organiseert Emerce een seminar over Performance Based Marketing. Affiliate marketing en paid inclusion komen uitgebreid aan de orde. Een greep uit het aanbod:

 • workshop Rekenen: hoe maak je als adverteerder de juiste keuze voor een affiliateprogramma? Wil je afrekenen op CPM, CPL, CPS of nog een andere vorm?
 • discussie Fraude: hoe groot is het probleem van fraude met affiliateprogramma’s echt? O.a. TradeDoubler, M4N, Zanox en Daisycon gaan hierover met elkaar in discussie
 • ervaringen van publishers (affiliates) en adverteerders

Dat het actuele onderwerpen betreft kun je ook op MarketingFacts vaststellen: problemen met affiliates, klikfraude bij Google en twijfel over de kwaliteit van affiliatepartners zijn slechts enkele voorbeelden.

Emerce heeft mij gevraagd sprekers voor dit event te benaderen. Verdien jij als publisher geld aan affiliate programma?s en wil je vertellen wat je ervaringen zijn? Stuur me dan even een e-mail of bel (023) 525 10 50. We kunnen dan bezien of en hoe je een bijdrage aan het seminar kunt leveren. De presentatie duurt overigens 15 minuten.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Ik was graag van de partij geweest en was ook dal door Emerce benaderd als spreker maar ben helaas verhinderd.
  Het lijkt me een zeer interessant seminar dus ik hoop dat er een uitgebreid verlag van komt.

  geplaatst op
 • Nog weinig animo maar ik zal de oproep eens aankaarten op het affiliateforum waar meer publishers uit de doelgroep uithangen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.