Gezocht: spreker voor Emerce seminar

26 januari 2006, 11:15

Donderdag 16 februari organiseert Emerce een seminar over Performance Based Marketing. Affiliate marketing en paid inclusion komen uitgebreid aan de orde. Een greep uit het aanbod:

 • workshop Rekenen: hoe maak je als adverteerder de juiste keuze voor een affiliateprogramma? Wil je afrekenen op CPM, CPL, CPS of nog een andere vorm?
 • discussie Fraude: hoe groot is het probleem van fraude met affiliateprogramma’s echt? O.a. TradeDoubler, M4N, Zanox en Daisycon gaan hierover met elkaar in discussie
 • ervaringen van publishers (affiliates) en adverteerders

Dat het actuele onderwerpen betreft kun je ook op MarketingFacts vaststellen: problemen met affiliates, klikfraude bij Google en twijfel over de kwaliteit van affiliatepartners zijn slechts enkele voorbeelden.

Emerce heeft mij gevraagd sprekers voor dit event te benaderen. Verdien jij als publisher geld aan affiliate programma?s en wil je vertellen wat je ervaringen zijn? Stuur me dan even een e-mail of bel (023) 525 10 50. We kunnen dan bezien of en hoe je een bijdrage aan het seminar kunt leveren. De presentatie duurt overigens 15 minuten.

Ik werkte tien jaar bij de grote uitgevers van Nederland. In 2001 ben ik voor mezelf begonnen, als zelfstandig webmarketeer en freelance auteur. Op internet zijn zoekmachines mijn grote passie. Zo voer ik voor grote en kleine klanten Google AdWords-campagnes. Begin 2005 heb ik Feeder, de Nederlandse RSS zoekmachine, gelanceerd.

Categorie
Tags

1 Reactie

  Kasper Katje

  Ik was graag van de partij geweest en was ook dal door Emerce benaderd als spreker maar ben helaas verhinderd.

  Het lijkt me een zeer interessant seminar dus ik hoop dat er een uitgebreid verlag van komt.


  26 januari 2006 om 13:34

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!