Gestolen naaktfoto’s burgemeester online

12 december 2003, 08:32

Een Canadese burgemeester is in verlegenheid gebracht nadat gestolen naaktfoto’s van haar op internet zijn verschenen.

Op de foto’s heeft de burgemeester van de plaats Houston (British Columbia), Sharon Smith, alleen haar burgemeestersketting om. Haar man heeft de foto’s gemaakt in het kantoor van de burgemeester.

Tijdens een feestje van de zoons van het burgemeestersechtpaar in november werden de afbeeldingen gestolen. Een van de bezoekers kopieerde de foto’s van de pc van de burgemeester.

In een brief aan de plaatselijke krant, de Houston Today Newspaper, schrijft Smith dat ze de verspreiding van de foto’s beschouwt als een inbreuk op haar privacy. “De foto’s waren voor mijn man en voor mij en niet bedoeld voor verdere verspreiding.”

“Deze foto’s zijn uit ons huis gestolen en ik beschouw dat als een vorm van diefstal die vergelijkbaar is met de diefstal van juwelen of iets anders”, aldus Smith. Zij roept iedereen op om de bestanden met de foto’s te vernietigen.

Een voormalig raadslid, Nipper Kettle, uit forse kritiek op de burgemeester. Volgens hem heeft Smith de eer van het burgemeesterambt bezoedeld. Dat de foto’s zijn gemaakt in het kantoor van de burgemeester en dat Smith de burgemeestersketting omheeft, is Kettle in het verkeerde keelgat geschoten. “Het getuigt van minachting voor de mensen die ze vertegenwoordigt en voor het ambt dat ze vervult.”

De politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar de diefstal. De politie verklaart tegenover de Houston Today Newspaper dat de zaak waarschijnlijk binnen enkele weken zal zijn opgelost.

Mayor Sharon Smith

http://www.rense.com/general45/mnay.htm

http://www.hiway16.com/magazine2/pages/Debi/sharon/sharon1.htm

Via:

http://www.webwereld.nl/nav/trillian?17142

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!