Funda start internet-tv

24 mei 2004, 15:42

Huizensite Funda is vandaag gestart met een woon-tv programma op internet: funda.tv. Bezoekers van de website worden welkom geheten door de openingstune van Dallas en kunnen vervolgens gratis video’s bekijken.

De site bestaat uit drie onderdelen: inhoudelijke informatie over onder andere het kopen van een huis, locaties, trends en ontwikkelingen op de huizenmarkt, presentaties van koopwoningen en commerci?le informatie.

De filmpjes zijn geproduceerd door AT5, de lokale Amsterdamse tv zender. Funda.tv is in eerste instantie als een experiment opgezet. Met de ervaringen en informatie die dit oplevert, wil funda niet alleen meer inzicht krijgen in de manier waarop woningzoekers met filmpresentaties op het internet omgaan, maar ook de grenzen van het medium verkennen.

Bron:

http://www.adformatie.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  De Unnamed Nexus?

  Zou Funda dit dan klakkeloos hebben gekopieerd of zouden ze echt niet hebben geweten dat het al eens eerder is geprobeerd? Moet eerlijk zeggen dat ik het mij niet meer kan herinneren.


  24 mei 2004 om 16:08
  at

  Wat Funda denkt is dat zij twee jaar na het faillissement van Markit vrijelijk kunnen beschikken over een concept dat hun destijds is aangeboden door Markit. Nee dus.


  24 mei 2004 om 19:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!