‘Foute’ mannenbladen in opmars in Engeland

‘Foute’ mannenbladen in opmars in Engeland

Britten go nuts!In 8 maanden tijd (en na een jaar research en met een oorlogskas van 8 miljoen pond) is het tijdschrift Nuts nu met een oplage van 290.000 stuks het grootste mannenweekblad in Engeland. De formule is: sex, voetbal en mannen die verkeerde dingen doen.

Afgelopen week bijvoorbeeld stonden er rugbyspelers in die in elkaars neuzen peuteren, een fotomodel in een nat T-shirt en een “nieuws” artikel met de kop “Nuts delivers bed to the FA”.

Het succes heeft andere uitgevers tot minstens even ordinaire uitgaven aangezet. Zoo verkoopt wekelijks ook al 200.000 exemplaren, en meer titels komen er aan. De verkoop gaat niet ten koste van bestaande titels, de markt is gewoon vergroot aldus Independent.

Bron:
http://www.adformatie.nl/


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.