Flitspalen, gek wordt je er van!

13 augustus 2004, 12:26

Flitspalen, gek wordt je er van!Er was ooit een tijd dat ik iedere maand minimaal 500 gulden (toen nog) aan boetes kreeg voor te hard rijden. Van die lullige 10-km-te-hard-boetes, je kent ze wel. Ik heb inmiddels een auto met cruise-control, twee kleine kinderen en een vriendin die regelmatig begint te piepen als ik te hard rijd dus de boetes vallen tegenwoordig wel mee. Toch blijf ik me ergeren aan al die flitspalen in Nederland. Het lijkt wel of ze op ieder hoek van de straat zo’n paal hebben staan. En als ik deze Duitse flitspalendatabase moet geloven dan is Nederland, op een paar plekken in de polders na, ook helemaal volgeplemt met flitspalen.

De Duitse flitspalendatabase bevat inmiddels meer dan 6.000 flitspalen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Belgie en Nederland. Heb je er een gesignaleerd die er nog niet in staat, dan kun je deze via een eenvoudig formulier toevoegen (via: jaggle.nl, weirdinside.com).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  KeaveXL

  alsjeblieft he…


  13 augustus 2004 om 13:07
  Rene

  Flitspalendatabases zijn als databases met huizen die niet afgesloten zijn: net niet crimineel misschien, maar wel een uitnodiging. Weg ermee! Neem de trein of betaal gewoon je boete.


  13 augustus 2004 om 18:24
  Laus

  jij bent zeker een ambtenaar?


  24 oktober 2004 om 13:30

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!