Flessenpost op internet

Flessenpost op internet
, ING Groep
@evr

imageSteeds vaker speelt internet een rol in relaties. Dating via internet is populair en als het bij nader inzien toch niet klikt is het dumpen via internet op efficiente wijze te regelen.  Die nieuwste technieken (MMS, SMS, E-cards etc) en een flashy design worden vaak ingezet om een relatie te maken of te kraken.

Maar de kracht kan ook in de eenvoud zitten. Craiglist.org laat zien dat met een simpel concept als een online bulletin board ook successen te behalen zijn.

Geen profile, geen uitgebreide registratie, geen banners, geen geavanceerde zoekmogelijkheden, geen fancy design, geen flash. Je plaats in de categorie ‘Missed Connections’ een simpel berichtje dat als een soort flessenpost op te pikken is door iedereen op internet. Berichtjes in de trant van “To the cutie with the skateboard on Flatbush Avenue. I couldn’t tell if you were looking at me because I was staring at you or because you were interested. If you are interested, get in contact.”

De hele site oogt bijzonder simpel, maar de categorie Missed Connections levert in de New York sectie 7.000 postings per maand op en in het gedeelte voor San Francisco 8.000 postings.

Helaas zijn succesratio’s onbekend, maar kan een posting wel degelijk resultaat opleveren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.