FBTO verkoopt eerste autoverzekering via eBay

9 november 2005, 20:07

Het is inmiddels al op diverse weblogs gemeld maar het is toch de moeite waard om dat ook op Marketingfacts te doen. FBTO heeft namelijk via de veilingsite eBay de eerste autoverzekering verkocht voor ? 250,-. Op dit moment biedt FBTO op ebay vijf verschillende autoverzekeringen aan, zoals een verzekering voor een Volkswagen en ??n voor een Renault. De polissen zijn specifiek voor een bepaalde auto (bron: vbnet.nl).

Ik weet niet of het nog steeds gebeurt maar enkele jaren geleden werd wel vaker een (of meerdere) producten via eBay aangeboden als onderdeel van een productintroductie. Veel exposure tegen lage kosten. Dat het nog steeds werkt laat FBTO nu zien!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  jan kolstee

  Nu is het wachten op de hypotheken


  10 november 2005 om 04:40
  evroekel

  Waarom zit dezelfde gebruiker icetns tegen zichzelf op te bieden om in twee minuten van 5 euro naar 250 euro te gaan? Doorgestoken kaart?


  10 november 2005 om 14:12
  evroekel

  Hmm.. inmiddels staan er alleen weer biedingen van ene gerritenmonike te hoogte van 1 euro, terwijl net de biedingen opliepen naar iets meer dan 250 euro?! Hier gaat iets niet goed.


  10 november 2005 om 14:33
  Feeder

  Zag net bij de McDonalds de Metro van vandaag liggen. Op elk exemplaar zat een geel Post-itje geplakt: ‘Niet vergeten! Bellen of chatten met FBTO over stuntmaand!’ FBTO spaart blijkbaar ook in print kosten noch moeite om op te vallen.


  10 november 2005 om 14:37
  richard

  tot zover de schaamteloze zelfpromote van Henk Jan, die we van mijlenver zien aankomen


  7 april 2009 om 10:23

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!