• Mobile
    wordt gesponsord door

Eyeblaster introduceert VideoClip Module

Eyeblaster introduceert VideoClip Module

Eyeblaster introduceert vanaf vandaag de Eyeblaster VideoClip Module.  Een in-stream advertising en content management toepassing die web publishers en adverteerders de mogelijkheid biedt interactieve ads te creeren en te publiceren binnen video content streams (streaming video).

De Eyeblaster VideoClip Module biedt publishers een zeer effectieve platform en workflow tool om video content en interactieve ads te managen en te publiceren. De video-content en ads kunnen zowel in Flash als Windows Media format aangeboden worden. Publishers kunnen nieuwe advertising formats en extra inventory aanbieden aan adverteerders.

Voor adverteerders biedt de VideoClip Module een nieuwe en tegelijkertijd een vertrouwde manier van adverteren. Net als op televisie kunnen de commercials /interactieve ads voor, tijdens en na een programma/video item vertoont worden.

Een groot voordeel ten opzichte van commercials op TV is dat je bestaande commercials interactief kan maken. Voorbeeld is een autocommercial waarbij de kijker tijdens de commercial, in de videoplayer zelf, een aanvraagfromulier kan invullen voor een testrit.

In de verenigde staten gebruiken publishers als About.com, WWE.com, IFILM.com en Cond?t?s Style.com. reeds deze “?VideoClip Module”. In de UK zijn imiddels pilots opgestart met ITV, Tiscali, Sky, Channel4 en Wanadoo. “In Nederland zijn we in gesprek met een aantal publishers. Dit zijn met name portals die reeds video content hebben maar nog geen in-stream advertising kunnen aanbieden.” Aldus, Danny van der Cingel van Easyconcepts (de Technology provider van Eyeblaster in de Benelux.)

klik hier voor een VideClip demo met interactieve M&M en ipod commercials: http://demo.eyeblaster.com/

Bron:
Persbericht EasyConcepts


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Wat is het verschil met de TICC AV Publisher van Rhinofly?

    geplaatst op
  • Een belangrijk verschil met de TICC AV Publisher is dat het een tool is die je kunt embedden in je eigen systeem. De module van Eyeblaster is een mooi systeem wat op specifieke content is gericht: advertising.
    Je kunt video voor meer gebruiken dan alleen advertising. Hier is de AV Publisher een goede tool voor.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.