Eric Cantona in nieuwe campagne van Nike

Eric Cantona in nieuwe campagne van Nike

Eric Cantona in nieuwe campagne van Nike

Nike is gestart met haar campagne Joga Bonito (Play Beautiful) voor het WK Voetbal en zet daarbij voetbalsterren in zoals Eric Cantona. Vanaf 14 februari zijn diverse spotjes, afkomstig van Cantona’s eigen tv-station JogaTV, te bekijken via nikefootball.nike.com. Prachtig!


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Grof, Geweldadig en Negatief.. Terwijl de boodschap gaat om mooi, vriendelijk en de liefde voor sport.. Snap ik dus niet...

  geplaatst op
 • "I am here to remind the world that this game is about..."
  Nou, als ik het me goed remind is deze meneer Cantona zelf nog steeds bekend met zijn karate-trap naar een toeschouwer. Niet echt representatief...

  geplaatst op
 • De hoogstandjes in de reclame en de boodschap van de reclame zijn naatuurlijk prachtig.

  Helaas heeft erwin helemaal gelijk. Cantona speelde af en toe briljant voetbal, maar hij was soms ook echt een varken in het veld. Verkeerde typecasting dus.

  Misschien dat het beter was geweest wanneer men een briljante voetballer had gecast die zijn loopbaan heeft moeten beeindigen door een blessure. Marco van Basten is hier een goed voorbeeld van.

  Al denk ik dat er weinig zijn die het op dezelfde wijze als Cantona over kunnen brengen.

  geplaatst op
 • Misschien is Cantona helemaal niet zo slecht gekozen. Hij is altijd ontzettend populair geweest juist vanwege dat wat rebelse karakter (wat je er ook van vinden mag) en om hem een cultstatus toe te rekenen gaat misschien wat ver, maar deze karakteristieke "bad boy" van het voetbal mag nog steeds rekenen op aardig wat fans, en heeft natuurlijk ontzettend veel charisma. Die eigenschappen passen wel bij Nike.

  Marco van Basten casten is weer het tegenovergestelde, want hoewel een briljant voetballer in zijn tijd, heeft hij naar mijn bescheiden mening een gebrek aan charisma om in spots als deze te acteren.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.