Effie 2003: 53 inzendingen

10 maart 2003, 11:56

Afgelopen week verliep de deadline voor inzending van cases voor Effie 2003. De EffieOrganisatie heeft in totaal 53 inzendingen ontvangen. Dat is een fractie minder dan vorig jaar toen er ten slotte 57 inzendingen binnenkwamen. Het jaar daarvoor waren het er slechts 48.

Adformatie meldt dat dit jaar in de categorie?n fast moving en arbeidsmarkt aanzienlijk minder cases zijn ingezonden. Daarentegen zijn er meer interactieve campagnes en cases voor durables binnengekomen. De eerste juryronde vindt plaats op 11 april, de tweede op 16 mei en de EffieUitreiking vindt plaats op woensdag 11 juni in Amsterdam.

Bron: Adformatie, EffieOrganisatie

Edwin Duys
Social Media & Online Markeitng Realist | Mede-oprichter Saristos bij Saristos

Dol op het bedrijfsmatig toepassen van online marketing en social media. Mede-oprichter en partner van Saristos, realisten in online marketing en social media. Mijn drijfveer is bedrijven te helpen om door middel van content marketing via social en digitale media gekwalificeerde potentiële klanten (leads) te genereren. Je kunt mij zakelijk volgen via Twitter en met mij connecten via LinkedIn

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!