Eerste Nederlandse Bloggers Dinner

3 november 2005, 21:30

Eerste Nederlandse Bloggers DinnerEen Bloggers Dinner. In de VS kennen ze hun Geek Dinners, in Nederland doen de podcasters en edu-bloggers het al. Dus waarom eigenlijk de business-bloggers nog niet?

Het lijkt ons een leuk idee om binnenkort ergens – bijvoorbeeld in Utrecht, hartje Nederland – samen met een stuk of twintig andere bloggers bij elkaar te komen om wat bij te kletsen, een borrel te nemen en een hapje te eten.

Uiteraard allemaal voor eigen rekening, want we willen geen sponsors die het programma gaan be?nvloeden. De enige organisatie die er aan te pas komt is het polsen van de animo, het verwerken van de aanmeldingen en het reserveren van plaats en tijdstip. Geen sprekers, geen agenda, geen huiswerk. Gewoon … gewoon.

Heb je zin om een aantal mede-bloggers onder het genot van een drankje te ontmoeten en daarna met z’n allen iets eenvoudigs te gaan eten? Laat dat dan even weten door een e-mail te sturen naar [email]nlbloggers@gmail.com[/email]. We denken aan een restaurant in Utrecht en een afspraak ergens in de week van 12 tot 16 december rond half acht ‘s-avonds. Heb je een suggestie voor een geschikte locatie in Utrecht waar we met een groep van 20 tot 25 mensen terecht kunnen … geef die dan ook meteen door op [email]nlbloggers@gmail.com[/email].

Let op! Als er 25 aanmeldingen zijn, dan stopt de inschrijving en gaan we de zaken regelen.

Frank, Frank, Fred en Marco

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Martijn Groeneweg

  Heren, netjes op alle 4 de blogs geplaatst, zie ik 😉


  3 november 2005 om 22:01
  media

  @Martijn: netjes op alle 4 de blogs gereageerd, zie ik 😉

  Ja ik weet het 😉


  4 november 2005 om 05:05
  Arnoud

  Zit er in Utrecht een Febo?


  4 november 2005 om 08:59
  media

  Binnen een dag 25 aanmeldingen voor het Bloggers Dinner. Prachtig om te zien hoe snel dat gaat. Zoals aangekondigd laten we het even hierbij. We gaan eerst aan de slag met het prikken van de exacte datum en locatie. Iedereen die gereageerd heeft wordt vanaf nu per e-mail op de hoogte gehouden over de verdere stappen. Het gaat een leuke avond worden want de deelnemers kunnen zich verheugen op een goed gemengd gezelschap! En aan alle deelnemers: tot snel!

  Enne, het wordt waarschijnlijk geen Febo 😉


  6 november 2005 om 07:52

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!