Eerste indruk van Ad-tech

Eerste indruk van Ad-tech
,

Maandag begint Ad-Tech NY. Zondag is de stand opbouw dan kan je altijd even informeel praten met een aantal standhouders. Leuk idee tegen het lijf gelopen: Filmloop.com. Je beheert met je vrienden je eigen screensaver. Iedereen kan z’n eigen foto’s op het web zetten en deze worden ingevoegd in je eigen screensaver. Zo houdt je elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nadeel is dat je wel weer een software tool op je PC moet downloaden. Maar Hyves moet dit toch als een feature kunnen toevoegen;-))

Het is pas zondag en ik ben het eerste frisidee al weer tegengekomen dat belooft veel de komende dagen. fris idee en Traffic4U houden je op de hoogte. Tijdens 212amsterdam van dinsdag worden ook een paar slides besteed aan de bevindingen op Ad-tech, komen dus!

Leukste campagne tot nu toe: Cingular introduceert I-tunes op de mobiel onder het motto KIZZ & TELL. Een to the point beschijving van de dienst en een leuke variant op het Kiss & ride principe.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Wie van Marketingfacts is er nu allemaal in NY? Bas, Jorn, Geert-Jan en Haico?

  Stuur ook af en toe wat foto's, altijd leuk om een indruk te krijgen van het event. Heb inmiddels ook de eerste Amerikaanse verslagen gevonden via ad-tech blog.

  geplaatst op
 • @Marco: Ik wist ook niet dat Geert-Jan en Heico ook gingen, wordt inderdaad erg druk hier ;-)

  @Jorn: Vanavond naar de Day One Wrap Up Party, zien we jullie daar ook?

  Gisteren natuurlijk even gekeken naar de The ING New York City Marathon, leuk om mee te maken. Leuk was vooral ook dat we Prins Willem Alexander en prinses Maxima met de kleintjes tegen het lijf liepen, blijft toch iets bijzonders...

  Verder natuurlijk de cultuur gesnoven, veel grote auto's. Een TrailBlazer stelt hier niks voor. Wat erg leuk/interssant blijft om te zien is hoe hier aan "in store personal marketing" wordt gedaan. Verkopers die live shows geven, de manier van aanspreken en natuurlijk de presentatie. Ik had bijvoorbeeld een leuke knuffel gekocht bij FAO Schwarz, bij het afrekenen krijg je dan te horen: "Good choice, this is my personal favourite!". Voor een moment was ik gevleid, maar al snel overheersde mijn nuchterheid... allemaal marketing. Wat hebben die jongens daar een intensieve training gehad.

  Verder werd ik hard op de feiten gedruk vanwege mijn groningse zuinigheid. Een waitress kwam terug met de betaling omdat de fooi die ik had gegeven (10%) toch wel erg weinig was en zij was van mening dat 20% toch wel een minimum was.

  Vandaag begint het echte werk, ben erg benieuwd!

  geplaatst op
 • @ Gert-jan Mooi he, die grote stad? Ik zie je later vandaag. I'll be the one wearing "Clogads". Get it? ;-)

  @ Marco, Zou Paul ook niet komen?

  geplaatst op
 • Ah, het was nog vroeg. Tikfoutje in je naam (sorry Gert-Jan) en ik begrijp nu ook dat niet Jorn in NY zit maar Patrick (broer Paul en die gebruikt zijn account om hier te posten). Whatever, ben nog steeds jaloers dat jullie daar zijn en ik vandaag weer in de file op de A1 stond :-)

  geplaatst op
 • @Gert-Jan: Iets meer personal marketing à la die Amerikanen en je had de site van de volgende Oranjetelg searchengine vriendelijk mogen maken ;-)

  geplaatst op
 • @marco, idd. ik zit helaas nog in ons kikkerlandje. maar gelukkig kan ik de nodige kennis tijdens de 212 van morgen binnenhalen! :-) zaken blijven doorgaan he?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.