e.Day = D-Day

4 oktober 2005, 15:01

12 oktober, vind in de Amsterdam Convention Factory in Amsterdam van 9.00 – 18.00 uur Emerce’s e.Day plaats. Een dag geheel in het teken van New Business, New Media & Marketing en New Technology met een goed programma van in totaal 16 sessies en 30 sprekers, waaronder collega-bloggers Hans Mestrum en Frankwatching.

Frank schrijft overigens de afgelopen dagen bestookt te worden door bezoekers, collega-bloggers en ‘echte collega’s’ met verzoeken om gratis kaartjes. Voor al die belangstellenden is er zowel bij Frankwatching als Hans Mestrum een kortingsaktie van 100 euro! Wees er dus snel bij.

12 oktober ben ik overigens zelf van de partij en zal mijn ervaringen van die dag hier posten.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!