Eccky comeback?

Eccky comeback?

Eccky comeback?

Eccky werd eerder deze maand als één van de marketingflops van 2005 betiteld. Reclameweek verwijst deze week naar de weblog van Yme Bosma van Media Republic waarin Yme schrijft dat men misschien te vroeg heeft geoordeeld. Eind deze maand start namelijk de eerste campagne met adverteerders zoals Dorrito’s, Telfort, Somy Playstation en Ericsson. Door middel van Dorrito’s chipszakken worden er 6,5 miljoen gratis Eccky’s weggegeven. “Dit zal er voor zorgen dat de meeste Nederlanders het gaan kennen”, aldus Bosma.

Heb net even de website van Dorrito’s bekeken. Het is duidelijk dat er ook online wat staat te gebeuren maar wat?


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Ben benieuwd. Het gehele Smiths account voor online is eind januari na een pitch naar LECTRIC gegaan, waar het voorheen bij Inpact (sinds eind 2005 Lost Boys) lag. De afgelopen jaren is er op de Doritos-GeenStijl-actie na online nauwelijks iets gebeurd bij Smiths, maar het bedrijf zou nu grote plannen te hebben voor online. In maart zijn de eerste resultaten online te zien, stelt LECTRIC.

  geplaatst op
 • nauwelijks iets gebeurd

  http://www.winelkuur.nl/ Eet jij Aldi chips Anders?
  Win Elk Uur een iPod Nano 2 maanden lang 24 uur per dag in Nederland en 12 uur per dag in Belgie.. Reken voor de grap eens het budget na voor alleen de iPod Nano's.

  Ook de Snatch een iPod actie (prelaunch van WinElkUur door alleen Doritos) was een suc6.
  En jij hebt het vast over de corporate website.

  geplaatst op
 • Helaas, ik kan er nu nog weinig meer over vertellen, behalve dat er meer partijen mee zullen doen dan degenen die in dit bericht al genoemd worden en dat geen medium onbenut zal blijven...

  geplaatst op
 • De vraag is, is eccky relevant in de Dorito doelgroep....
  Nogal een downgrade van marketingvehikel naar digitale flippo in een chipszakje lijkt mij. Van marketingflop naar marketingflip mischien? :)

  geplaatst op
 • Valide vraag, over twee weken het antwoord..;-)

  geplaatst op
 • dorritos is vies

  geplaatst op
 • Alhoewel Emerce vandaag melding maakt dat de campagne afgelopen week is gestart, zie ik nog niets op de actiesite gebeuren!?

  geplaatst op
 • Dat is inderdaad de verkeerde link.... moet zijn www.doritos.nl....

  Ik ga even zorgen dat die oude link ook doorverwezen gaat worden, tnx!

  geplaatst op
 • Oh, en excuus voor het gebrek aan Firefox support op de actiesite, moet vandaag nog even gefixed worden.... Beter even met IE checken. Heeft niet de hoogste prio gehad aangezien slechts 0.23% van de Eccky gebruiker Ff gebruikt... Maar bij MF-publiek zal dat iets anders zijn....

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.