E-knip indiceert nieuws- en mediawaarde van websites

E-knip indiceert nieuws- en mediawaarde van websites

Webknipseldienst E-knip is voor haar abonnees begonnen met het maandelijks publiceren van ranglijsten die de mediawaarde van websites representeren.

De statistieken zijn direct gebaseerd op de concrete vraag naar nieuws van websites door de abonnees van E-knip. Deze vraag bestaat uit de duizenden door de abonnees ingegeven trefwoorden.

De nieuwe meetmethode is bijzonder objectief omdat de abonnees van E-knip dagelijks alle per email toegestuurde E-knipsels zelf doornemen. De abonnees hebben er individueel alle belang bij dat de E-knipsels zo relevant mogelijk zijn. E-knip verschaft hen individueel eenvoudig hanteerbare filtertechniek om teksten of webpagina’s die ze niet relevant genoeg vinden te weren.

De hoofdlijsten betreffen sites met het meeste gezochte nieuws, site met de meeste nieuwe tekst en sites met de beste verhouding tussen gezocht nieuws en nieuwe tekst.

Er worden ook specifieke sub-lijsten bijgehouden waardoor specialistische sites over bijvoorbeeld media, adverteren, personeelsmanagement, internetnieuws, of milieuvriendelijk ondernemen direct onderling kunnen worden vergeleken.

Alle abonnees kunnen zonder extra kosten sites opgeven die zij maandelijks vergeleken willen zien.

E-knip is middels een volledig en gratis proefabonnement zonder enige verplichting 14 dagen te proberen. Het proefabonnement stopt vanzelf en leidt zonder nadere order van u niet tot enige betalingsverplichting.

Bron:
http://www.e-knip.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.