Dvd duurder op internet?

Dvd duurder op internet?

Dvd duurder op internet?Een filmpje op internet kopen is v??l voordeliger, wordt vaak beweerd. Het tegendeel is waar aldus De Telegraaf: gewone winkels zijn soms tot 10 euro goedkoper. Zo kost de dvd van The bourne supremacy bij Free Record Shop en Van Leest 14,99 euro, terwijl Bol.com en Dvdoutlet.nl 24,99 euro in rekening brengen. Gesponsored onderzoek door Free Record en Van Leest of heeft De Telegraaf echt gelijk? Roel is het er in ieder geval niet mee eens en noemt het appels met peren vergelijken.

Wie op kieskeurig.nl zoekt naar de goedkoopste aanbieder, dan heeft de Telegraaf inderdaad gelijk. Zoeken we echter op de goedkoopste aanbieders van de top-5 dvd’s van dit moment (o.a. LOTR en Harry Potter) dan blijkt in veel gevallen dvd-voordelig.nl (of een andere online shop) de goedkoopste te zijn. De conclusie van De Telegraaf is derhalve wel erg kort door de bocht en ik ben eerder geneigd om te zeggen dat dvd’s op internet juist voordeliger zijn!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.