Duitse nieuwssite Google

Duitse nieuwssite Google

De zoekmachine Google heeft al enige tijd een engelstalige nieuws-site, gebaseerd op elders gevonden nieuws-items, waarvoor 4500 sites doorzocht worden. Geleidelijk aan komen er meer talen bij, zoals nu de Duitse versie bijvoorbeeld, waarvoor 700 bronnen worden geraadpleegd.

Bron:
http://www.manager-magazin.de/


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Via jeroen.com:

  Het echte nieuws is dat dit de eerste niet-engelse versie van Google-nieuws is. Na al een opvallende Indiase versie (De ontwikkelaar van Google nieuws, Krishna Bharat, is van Indiase afkomst) en de Google news in "Kiwi" stijl. (Nieuw Zeeland)

  Op Webmasterworld was de Duitse versie al een aantal dagen geleden opgemerkt. Het was mensen opgevallen dat Google een Duitse versie aan het testen was. Ook bleek er een logo voor Google Duitsland te bestaan en was de vertaling van de news pagina geheel af.

  Voor Nederland staat er inmiddels ook al een vertaling voor een groot deel klaar. Logo's zijn echter nog niet beschikbaar dus wij zullen nog heel even moeten wachten.

  geplaatst op
 • Google, die deze week zoals gemeld ook een Duitse nieuwssite begon, met van andere sites gekopieerd nieuws, heeft ook al de domeinen news.google.nl en -.be in gebruik, al tonen die nu nog een Engelse versie.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.