Draait jouw vodcast binnenkort in de Carp?

16 november 2005, 19:05

Gabriel McIntyreIn de Carp van vandaag lees ik dat bloggen leuk is maar vloggen pas ?cht toekomst heeft.

(…) ‘De technologie staat nog in de kinderschoenen’, vertelt pionier Gabriel McIntyre, ‘maar dit wordt groter dan webloggen, mensen zijn visuele dieren.’ (…)

Uit het stuk blijkt verder waarom Marco nog steeds met een half gevulde iPod zit: in Nederland zitten momenteel 20 vloggers, wereldwijd zijn het er 1500. Ik weet niet waar die getallen vandaan komen maar ze lijken me nogal laag. Maar daar komt, als het aan Carp ligt, binnenkort verandering in.

Het volgende nummer van dit ‘baanbrekend magazine’ zal helemaal digitaal verschijnen. Voor dit multimediale nummer kunnen vlugge vloggers hun leukste uitzending aanleveren. Een publiek van 150.000 kijkers kijkt er reikhalzend naar uit (hoewel in het bladcolofon op de site van 142.000 lezers gesproken wordt). Stuur je meesterwerk dus snel naar [email=redactie@carp.nl]Carp[/email].

Succes!

Ik werkte tien jaar bij de grote uitgevers van Nederland. In 2001 ben ik voor mezelf begonnen, als zelfstandig webmarketeer en freelance auteur. Op internet zijn zoekmachines mijn grote passie. Zo voer ik voor grote en kleine klanten Google AdWords-campagnes. Begin 2005 heb ik Feeder, de Nederlandse RSS zoekmachine, gelanceerd.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!