Webcare & Monitoring

Download nu de Special over Webcare & Monitoring

Download nu de Special over Webcare & Monitoring
, Evolve
@bramkoster

Webcare is geëvolueerd van het beheren van 'de klaagmuur' op sociale media tot de oren en ogen van de organisatie. Reactief werd pro-actief en webcare als servicekanaal is volwassen geworden. Dat wil niet zeggen dat er geen ontwikkelingen meer zijn, of dat er geen nieuwe kansen zijn. Genoeg reden om ons te verdiepen in de stand van zaken op dit moment.

Want wat gaat de opkomst van chatbots betekenen voor webcare? Moeten merken zich op Snapcare storten? Hebben we die koppeling van social media met onze crm-systemen eigenlijk al op orde? Gaan we klanten vaker te woord moeten staan via WhatsApp en Facebook Messenger? En wat zijn de gevaren en kansen van ‘dark social’ als het aankomt op monitoring?

In deze Special kijken we naar de stand van zaken op het gebied van webcare en monitoring én naar de ontwikkelingen in de komende tijd. Dat doen we onder andere door middel van onderzoekenresultaten en gesprekken met specialisten van KLM, Lidl, Cendris/PostNL en Allsecur.

Veel leesplezier!

Download de Special

Klik hier om alle specials te bekijken en te downloaden.

Interessante content? Bekijk hier alle artikelen in de special Webcare & Monitoring


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.