Donner grote winnaar – Bevelander 2e prijs

12 oktober 2003, 04:37

Donner grote winnaar Big Brother AwardMinister Donner is de grote winnaar geworden van de Big Brother Award, en verslaat daarmee Martijn Bevelander (de notoire spammer). De Big Brother Award wordt uitgereikt aan personen en bedrijven die de privacy van burgers het meest schenden.

De Big Brother Awards Nederland worden jaarlijks georganiseerd door Bits of Freedom, een onafhankelijke Nederlandse organisatie die digitale burgerrechten verdedigt.

Ieder jaar presenteren privacy- en burgerrechtenorganisaties in onder andere Engeland, Belgi?, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Hongarije, Bulgarije en Denemarken de Big Brother Awards aan bedrijven, overheden, personen en initiatieven die de privacy in hun land het meest hebben bedreigd. Tot nu toe zijn tijdens 40 ceremonies in 15 landen meer dan 100 awards uitgereikt aan ministers, ambtenaren, bedrijven en initiatieven.

Werkzaam bij TNS Singapore als Senior Manager Interactive op het gebied van (nieuwe) media en emerging technologies. Met name gespecialiseerd in het toepassen van nieuwe onderzoeksmethoden en -technieken.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!