DOMO lanceert als eerste eigen E-businessplatform

9 januari 2003, 09:35

Domo, de leidende Belgische textielfabrikant, lanceert een eigen elektronisch transactieplatform voor haar professionele klanten. DOMO is hiermee de allereerste in de textielsector die een eigen e-businessplatform bouwt.

In een eerste fase kunnen klanten via het internet transactieplatform van DOMO rechtstreeks bestellen, via een rechtstreekse koppeling met het huidige SAP-platform van DOMO. Later zullen stap voor stap nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden die klanten toelaten om alle informatiestromen, gaande van bestelling tot levering, online te beheren.

Pieter Casneuf, Manager BU Residential : ?De doelstelling van dit e-business project is de servicegraad naar de klanten te verhogen en de effici?ntie van informatiedoorstroming te vergroten. Daarnaast dragen we ook ons steentje bij om niet alleen Domo maar de hele textielsector te profileren als vernieuwend en dynamisch.?

Het transactieplatform maakt een veilige, online uitwisseling van gegevens mogelijk met Domo?s SAP-systeem. Het transactieplatform maakt deel uit van de algemene E-business strategie van Domo en is bereikbaar via http://ecommerce.domo-international.com Aditel, de E-business solutions afdeling van Certipost, zorgde voor de ontwikkeling.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!