Desktop Keeley: The Sun Page 3 op je bureaublad

Desktop Keeley: The Sun Page 3 op je bureaublad

In Engeland is de krant The Sun een begrip. Door de alternatieve manier van het brengen van nieuws, heeft deze krant een redelijk grote schare van abonnees (zie ook achtergrond op Wikipedia). Een populaire pagina in The Sun is Page 3 en het laat zich al snel raden waarom.

The Sun heeft afgelopen week een nieuwe desktop applicatie gelanceerd, “Desktop Keeley”. Deze zwaar gepimpte RSS-reader zorgt voor een geheel nieuwe presentatie (volledig in the stijl van deze krant) van het nieuws. Geen saaie popups of notifiers, maar Keeley zelf, die af en toe binnen wandelt om je attent te maken op de feiten. Kun je niet wachten totdat er weer wat nieuws is, dan kun je Keeley ook vragen om wat vaker langs te komen via de “Come out to play” optie in het menu.

Desktop Keeley

Op de website van The Sun is het volgende te lezen : “BE the envy of all your friends and get Page 3’s sexy Keeley Hazell on your desktop now! “ ; Keeley laat zich installeren op zowel Mac als Windows en in de nabije toekomst ook onder Linux. Bovenstaande afbeelding is kenmerkend voor de gehele applicatie; let dus wel op wanneer je deze op je werkplek installeert, er kan een collega al fronsend voorbij lopen.

De “Desktop Keeley” is gemaakt door Glue London en ontwikkeld op basis van Adobe AIR.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.