Deel Satellite Newspapers (PEPC) failliet, 30 ontslagen

5 november 2003, 11:17

Twee werkmaatschappijen van het Haagse bedrijf Satellite Newspapers, dat kranten als de LA Times, Le Monde en de Telegraaf ‘on-demand’ laat printen, zijn failliet verklaard. Voor 30 medewerkers is ontslag aangevraagd. Een kleine groep medewerkers gaat verder met het bedrijf. Bron: Emerce.

Edwin Duys
Social Media & Online Markeitng Realist | Mede-oprichter Saristos bij Saristos

Dol op het bedrijfsmatig toepassen van online marketing en social media. Mede-oprichter en partner van Saristos, realisten in online marketing en social media. Mijn drijfveer is bedrijven te helpen om door middel van content marketing via social en digitale media gekwalificeerde potentiële klanten (leads) te genereren. Je kunt mij zakelijk volgen via Twitter en met mij connecten via LinkedIn

Categorie
Tags

1 Reactie

    media

    Het is aardig om in deze context dit persbericht uit 2002 nog eens te lezen:

    PEPC Worldwide, ontwikkelaar en producent van de digitale krantenkiosk, is door Carp magazine uitverkoren voor de titel “Coolest Company Award 2002”. Carp-hoofdredacteur Peter van der Klugt noemde PEPC “een innovatief bedrijf met een sympathiek product en ook nog internationaal actief”. De Coolest Company Award is nu voor de derde keer uitgereikt. Eerdere awards gingen naar gamesontwikkelaar Gamegate (inmiddels failliet) en internetadvocatenkantoor E-torneys (gefuseerd en nu onderdeel van SOLV advocaten). Het is de vraag of het bedrijf blij moet zijn met de onderscheiding. “Het gaat met de winnaars net zo als met wielrenners die de regenboogtrui veroveren. Daarna presteren ze nauwelijks meer iets”, zo zei de Carp-hoofdredacteur na de uitreiking van de Coolest Company Awards 2001.

    Wie wil er nu nog een Carp Coolest Company Award?


    5 november 2003 om 19:35

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!