Deel Jamby (van Adam Curry) failliet

20 december 2002, 21:50

Het onderdeel van Jamby dat beedbandproducties (mogelijk) maakte, is failliet. Het bedrijf, dat bekend werd doordat het door Curry gepromoot werd met een dansende penis (??) lijkt zonder grote schulden achter te blijven. Wat dat betreft heeft Curry geen geld van banken verpilt, maar alleen z’n eigen geld en dat van ex-Euronet oprichter Simon Canendish. Of dit faillissement deel uitmaakt van de komende tv-serie “The Adam’s family” is nog onduidelijk. Volgens boze tongen zou Curry het bedrijf expres failliet hebben laten gaan zodat hij het bijkomende “drama” kan gebruiken voor de tv-serie.

Eric Smit van Quote heeft de primeur: “Curry’s Jamby failliet: Het speeltje van Adam Curry heeft het leven gelaten. Op 19 november werd het in augustus 1999 opgerichte bedrijf Jamby B.V. failliet verklaard. Een opmerkelijk feit dat niet direct uit de registers van Kamer van Koophandel kan worden herleid. In augustus van dit jaar blijkt Jamby b.v. namelijk al van naam te zijn veranderd in SMJ Development, het bedrijf dat 19 november failliet werd verklaard. Het faillissement werd van SMJ Development werd niet door een schuldeiser maar door de voortzetting van Jamby ? United Resources of Jamby (URJ) ? aangevraagd. In het komende Quote nummer wordt er lang stilgestaan bij de ontstane situatie.

Bron:

http://www.hyped.nl/

Nog meer bedrijven die het niet hebben gered:

http://www.hyped.nl/hyped/after.htm

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!