De lessen van een lokale vershandelaar, een metaalgroothandel en een vermogensbeheerder

Nieuwe sprekers voor Marketingfacts Updates

De lessen van een lokale vershandelaar, een metaalgroothandel en een vermogensbeheerder
, Evolve
@bramkoster

Over twee weken is het zover, dan gaat Marketingfacts Updates van start! 14 masterclasses over alle aspecten van online marketing voor minder dan €1.400,- (dat is, voor de minder snelle hoofdrekenaars, inderdaad minder dan €100 per sessie) met topsprekers uit het bedrijfsleven. Naast de vele al eerder aangekondigde sprekers hebben we vandaag weer drie mooie aanvullingen voor de line-up!

Nieuwe sprekers

Aan het al flink gevulde programma voegen we vandaag met veel plezier en trots de volgende sprekers toe:

Start op 2 april a.s.

Op 2 april trappen we het Marketingfacts Updates-programma af met de masterclass over Online PR & branding. Zoals tijdens elke masterclass zal het dagdeel worden opgebouwd met een presentatie van een expert (in dit specifieke geval zelfs 2 experts!) en twee presentaties van marketeers die hun ervaringen delen.

  • Expertsessie: Freek Janssen en Gijs Moonen, resp. content director en digital consultant bij LEWIS PR, gaan in op de rol van PR vroeger en nu, de rol van storytelling en contentmarketing, het belang van de tone of voice en inhaken (newsjacking) en vooral: hoe je dat organiseert.
  • Klant 1: Willem Treep, oprichter van Willem&Drees, dat verse aardappelen, groenten en fruit van boeren en telers uit de buurt naar de winkel brengt, zal inzicht geven in de uitgekiende manier waarop zij online inzetten bij het opbouwen van hun jonge 'brand'.
  • Klant 2Harold Reusken, specialist social media & public relations/senior press officer bij ING, geeft een presentatie over hoe ING haar online PR én branding organiseert en de effecten ervan op de corporate reputatie meet.

Zie voor het volledige programma de website van Marketingfacts Updates!

Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in, net als de deelnemers. Jij ook? Schrijf je dan snel in en tot 2 april!


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.