De Grand Prix zoekt jouw contentmarketingcase! #adv

27 juli 2017, 08:30

Behoor jij tot de top in contentmarketing in de Benelux? Meld je dan aan voor de Grand Prix Content Marketing, de prestigieuze prijs in jouw vakgebied! De feestelijke uitreiking op 16 november in Utrecht geeft jou een kijkje achter de schermen bij projecten van concurrenten. Ervaar hoe creatief en breed het vak is en blijf op de hoogte van de snelle ontwikkelingen binnen contentmarketing.

Meld jouw case aan!

Win jij een Award of Bekroning?

De Grand Prix Content Marketing bestaat uit Awards en Bekroningen. Awards voor de meest succesvolle contentstrategieën (b2b, b2c, b2e en ‘not for profit’) en Bekroningen voor uitblinkende contentproducties in specifieke deelgebieden, zoals video, online en print. Je kunt jouw case tot en met 13 september 2017 inzenden, waarna een vakjury de inzendingen beoordeelt.

De Grand Prix Content Marketing 2017 wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Content Marketing, met BBP Media (uitgever van onder meer MarketingTribune) en Platform Content (de branchevereniging voor organisaties in de content marketing) als belangrijkste partijen.

Meld jouw case aan!

MarketingTribune is een vakblad voor de marketingprofessional. De primaire doelgroep bestaat uit beslissers in marketing zoals marketingdirecteuren en - managers, productmanagers en directieleden met marketing in hun portefeuille. Daarnaast is MarketingTribune interessant voor beïnvloeders in marketing zoals consultants en adviseurs. Met nieuws, achtergronden, praktijkcases, research en persoonlijke blogs presenteert en duidt MarketingTribune in een tweewekelijks magazine het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!