Je bekijkt een artikel van Beeckestijn Business School
partner

De 14 meest populaire digital marketing functieprofielen #adv

17 augustus 2017, 08:30

Wat zijn de belangrijkste marketinguitdagingen en de ontwikkeling van carrières voor de moderne en innovatieve marketeer? Generalist of Specialist? De generalist is de spelverdeler, degene met overzicht van het vak. De specialist is ware kenner van zijn specifieke vak. Beiden kunnen niet zonder elkaar… Wat is jouw talent, waarin ga je je scholen?

Top 5 kwaliteiten van de Digital Marketeer

Welke kwaliteiten moet je als Digital Marketeer in huis hebben? En is er wel vraag naar digital professionals? Jazeker! Enkele kwaliteiten die bij een Digital Marketeer passen zijn: analytisch vermogen, vindingrijkheid, ambitie om te groeien.

14 kansrijke (nieuwe) functies

Wat zijn belangrijke kansberoepen? Wat moet je weten, wat zijn je vaardigheden? De lijst is bijna oneindig en ontwikkelt zich continu door. We geven je een aanzet van verschillende kansrijke (nieuwe) functies en wat hiervoor belangrijke vaardigheden, kennis en kwaliteiten zijn.

Talent is belangrijk, maar veel valt er daarnaast nog te leren. Permanente educatie is nodig. Kennis veroudert snel, bijblijven is essentieel. Dat kan in vele vormen, zoals lezen van boeken, bijwonen van clincs, het volgen van een opleiding of het bezoeken van een congres bezoeken.

Benieuwd hoe het met jouw functie en carrière zit?

Lees het whitepaper kom erachter wat dé digital functies van 2017 zijn!

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar nieuwe kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij, download een van de whitepapers of volg een opleiding of training. #kennisdelen 

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!