Dave Chappelle Activity

31 maart 2006, 06:32

Vandaag nieuw in het games menu binnen je MSN Messenger: de Dave Chappelle Activity van The Box. Samen met je vrienden van je buddylist kun je alvast kijken naar de show van de in Amerika razend populaire komiek.

Op deze manier wordt de serie die binnenkort bij The Box op tv komt, alvast bij de doelgroep (de MSN-jeugd) geplugd. Inderdaad: weer krijgt online de primeur boven de tv. Het lijkt een trend te worden.

De activity geeft elke gebruiker toegang tot een beperkt aantal video’s. Samen met je buddy kan je dus naar een paar video’s kijken. Wil je de andere video’s bekijken zul je dus andere vrienden moeten uitnodigen. Hetzelfde geld voor de ringtones die beschikbaar zijn om te luisteren of om te downloaden. Dit mechanisme zorgt ervoor dat er een viraal effect uitgaat van de Activity. Als de serie op tv gaat lopen komen er wekelijks nieuwe filmpjes bij.

Tip van de makers van de Dave Chappelle activity: het filmpje over het Michael Jackson trial.

De loopbaan van Richard Osinga (1971) is ongewoon en afwisselend: hij was diplomaat in Noord-Afrika, eigenaar van start-ups in Silicon Valley en Berlijn en ondernemer in de zorg. Hij is oprichter van world66.com, triposo, was lange tijd creatief directeur van Oberon en is nu een van de mede oprichters van Alii.care, een platform voor medisch specialisten om protocollen op een betere manier up to date te houden.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Robert Gaal

    Dat filmpje over Lil’ John is ook geniaal :’)


    31 maart 2006 om 07:28

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!