Dave Chappelle Activity

Dave Chappelle Activity

Vandaag nieuw in het games menu binnen je MSN Messenger: de Dave Chappelle Activity van The Box. Samen met je vrienden van je buddylist kun je alvast kijken naar de show van de in Amerika razend populaire komiek.

Op deze manier wordt de serie die binnenkort bij The Box op tv komt, alvast bij de doelgroep (de MSN-jeugd) geplugd. Inderdaad: weer krijgt online de primeur boven de tv. Het lijkt een trend te worden.

De activity geeft elke gebruiker toegang tot een beperkt aantal video’s. Samen met je buddy kan je dus naar een paar video’s kijken. Wil je de andere video’s bekijken zul je dus andere vrienden moeten uitnodigen. Hetzelfde geld voor de ringtones die beschikbaar zijn om te luisteren of om te downloaden. Dit mechanisme zorgt ervoor dat er een viraal effect uitgaat van de Activity. Als de serie op tv gaat lopen komen er wekelijks nieuwe filmpjes bij.

Tip van de makers van de Dave Chappelle activity: het filmpje over het Michael Jackson trial.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.