Daten via Bluetooth nieuw?

8 mei 2005, 17:04

Deze week een opmerkelijk artikel in de Adformatie waarin Mischa Schreuder en Remco Rouffaer vertellen over hun nieuwe iniatief buetoothdate.nl. Schreuder verbaasd zich over het feit dat deze techniek nog niet voor daten werd ingezet. Pardon? Ruim een jaar geleden melden we hier al over daten via bluetooth en uit de reacties hier blijkt dat beide heren hiervan ook op de hoogte waren. Leuk iniatief, maar zeker geen nieuw idee dus!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  CasaMan

  Nee, dat zeg ik niet.

  Het is leuk dat iemand iets probeerd te buzzen waarin hij zelf niet geloofd maar dat het wel zijn eigen leven gaat leiden. Ik heb ook wel eens in het openbaar vervoer dat ik ga kijken of ik iemand kan vinden met BT. Dat is mij tot op heden nog niet gelukt.

  Dat het technisch mogelijk is, is een feit.

  Het idee lijkt een beetje op die van die site met het teken.

  Je kan dan op straat iemand die jou erg aanspreekt een teken geven (ik geloof 2 vingers in de lucht) en dan die dat op de site invoeren. Als er dan een match is dan kun je worden gekoppeld via email. Leuk bedacht maar het werkt niet echt.


  8 mei 2005 om 18:10
  mischa schreuder

  Het systeem daten met bluetooth bestaat. Alleen wat ook in het artikel staat in het Algemeen Dagblad: is dat wij het in combinatie met INTERNET hebben gemaakt en helemaal gratis is.

  Dus geen paketten kopen of iets anders.

  Je kan vanaf nu dus profielen bekijken en daten op internet in combinatie met bluetooth.

  Dit is nog niet eerder gedaan en is daarom ook geregistreerd door ons bij Shieldmark, kvk en de Notaris zowel in de Benelux als daar buiten.

  Als iemand hier meer informatie over wilt weten hoor ik dat graag.

  Groet Mischa Schreuder

  [email]info@bluetoothdate.nl[/email]


  9 mei 2005 om 11:36

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!